choose an albumthat's why we weepdevils ringtone

visit my facebook-page, myspace, twitter or vi.be.
For bookings click here
Devil's Ringtone

BUY
THE ALBUM

tracklist

released: january 2013
recorded: 2012-2013
length: 49:37

Buy album
Lyrics

BIO

Stijn ‘lee’ Cole studeerde in 1999 af als Kleinkunstenaar aan Studio Herman Teirlinck, maakte verschillende voorstellingen in HetPALEIS (De Vikingen, Matchboks ...) en richtte samen met Manou Kersting David Dermez en Jeroen Van Dyck de Band Off The Record op.
Off The Record was een beatboxerscollectief: vier mannen met een microfoon en zeer dansbare beats . Off The Record toerde door Nederland en Vlaanderen, met onder meer passages langs Lowlands (NL), Pukkelpop, Gentse Feesten, Paaspop (NL) en Marktrock.
Bij Off The Record voelde Stijn de passie voor muziek weer opwellen. Hij zette zijn theaterwerk even opzij en begon zijn eigen rockband: Cole Park. De cd kwam uit in 2010 en kreeg airplay op Radio 1.

Stijn speelde tussendoor ook in de band van Tom Pintens en was producer voor Liesa Van der Aa. Als éénmanshuisorkest kreeg hij een glansrol in het Woestijnvisprogramma ‘Scheire en de Schepping’.
Stijn trad een jaar solo op in cafés en clubs, gewapend met zijn ‘loopstation’ en piano. Zo verzamelde hij nieuwe nummers, die hij in New York ging uittesten met een korte clubtour.
Stan Lee Cole was born.
Daarna dook Stijn Cole zijn studio in en werkte een jaar aan zijn solodebuut: Devil’s Ringtone. Een plaat met alleen human beatbox, Moog bass, piano en stem. Zelf gemixt en geproducet.
En nu gratis te downloaden!